Gooische Headspa

Wat is een Japanese Headspa?

Een Japanese headspa is een traditionele Japanse behandeling gericht op het bevorderen van de gezondheid van de hoofdhuid en het haar. Deze luxe en ontspannende spa-ervaring combineert verschillende technieken, zoals diepe hoofdmassages, aromatherapie en specifieke reinigingsmethoden, om zowel fysieke als mentale ontspanning te bieden. Bij onze beautysalon bieden we deze unieke behandeling aan voor zowel mannen als vrouwen, en zorgen we voor een rustgevende en revitaliserende ervaring.

Waarom is een Japanese Headspa belangrijk?

Het regelmatig ondergaan van een Japanese headspa is essentieel voor het behoud van een gezonde hoofdhuid en sterk, glanzend haar. De behandeling helpt bij het verwijderen van ophopingen van vuil, talg en stylingproducten, die de poriën van de hoofdhuid kunnen verstoppen en de haargroei kunnen belemmeren. Bovendien kan een gezonde hoofdhuid verschillende haarproblemen zoals roos, jeuk en overmatige haaruitval voorkomen.

Voordelen van een Japanese Headspa
 1. Verbeterde haargroei: De diepe massages stimuleren de bloedcirculatie naar de haarzakjes, wat de haargroei bevordert.
 2. Gezonde hoofdhuid: De reinigende behandelingen verwijderen onzuiverheden en zorgen voor een frisse en gezonde hoofdhuid.
 3. Stressvermindering: De ontspannende massages en aromatherapie helpen bij het verminderen van stress en bevorderen een gevoel van welzijn.
 4. Betere opname van producten: Een schone hoofdhuid zorgt ervoor dat haarverzorgingsproducten beter worden opgenomen en effectiever werken.
 5. Verbeterde haarstructuur: Regelmatige behandelingen helpen het haar zachter, glanzender en beter handelbaar te maken.
Wat kun je verwachten tijdens een traditionele Japanese Headspa?

Tijdens een traditionele Japanese headspa bij onze beautysalon kun je een uitgebreide en zorgvuldige behandeling verwachten die bestaat uit verschillende stappen:

 1.  Diagnose van de hoofdhuid: We beginnen met een grondige analyse van je hoofdhuid en haar om je specifieke behoeften te bepalen.
 2. Reiniging: We gebruiken speciale shampoos en conditioners die diep reinigen en je hoofdhuid verfrissen.
 3. Hoofdmassage: Een langdurige, rustgevende massage stimuleert de bloedcirculatie en verlicht spierspanning.
 4. Aromatherapie: Essentiële oliën worden gebruikt om een kalmerende en ontspannende sfeer te creëren.
 5. Conditioning treatment: Een voedende behandeling wordt aangebracht om het haar te versterken en te verzachten.
 6. Droging en styling: Na de behandeling wordt je haar zorgvuldig gedroogd door onze headspa specialist.