Blog

Welkom Charlene

Maak kennis met Charlene, een geweldige headspa specialist! Al een tijdje bezig om jullie lokken te laten stralen. Hoog tijd om haar in de spotlight te zetten!

Zij staat paraat op zaterdag en zondag om je hoofdhuid én haar te laten stralen! Door haar jarenlange ervaring als ondernemer in het kappersvak kan zij haar talenten ook inzetten in knip en stylingkapsels na een headspa behandeling 💇🏻‍♀️💇🏼‍♀️

Zij stelt zichzelf even voor ..
Mijn naam is Charlene Melger en trotse mama van 3 kids. Naast mama zijn heb ik om precies te zijn 20 jaar salon ervaring. Ik geniet ervan om mensen in de watten te leggen, hun haartjes mooi te maken en te verzorgen. In het verleden was ik kleurspecialist en werkte ik met voornamelijk chemische producten. Nu voor mij een bewuste keuze om met natuurlijke en biologische producten te werken voor een gezonde hoofdhuid én haar. De headspa is een heerlijke en rustgevende manier om te werken aan lichaam en geest. Maar ook voor een gezonde hoofdhuid en sterk haar. Denk daarbij aan psoriasis , haaruitval, stress en hoofdpijnverlagend. Ik zie ernaar uit u te verwelkomen in de salon.

Liefs Charlene

Even voorstellen..

Mijn naam is Nathalie en ik ben de trotse eigenaar van Lashloft Baarn en Gooische Headspa.
 
Lashloft Baarn is ontstaan in de tijd van Corona. In die roerige tijd waarin vele beautysalons de deuren hebben moeten sluiten hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en Lashloft Baarn geopend.
Dat is uiteindelijk de beste beslissing ooit geweest, want ruim 3 jaar verder openen we per 1 December 2023 de eerste headspa in het Gooi!
 
Leuk weetje!
Lashloft Baarn heeft een collega salon in Apeldoorn.
Hier worden ook verschillende beauty-behandelingen aangeboden.
 
Gooische Headspa zal haar deuren openen voor klanten die behoefte hebben aan een wellness-ervaring voor lichaam en geest.
 
U bent meer dan welkom in een wereld van pure schoonheid en ontspanning, waar we met liefde voor detail jouw wimpers, wenkbrauwen en ook hoofdhuid transformeren.
 
Bij ons in de salon streven we naar tijdloze elegantie en ultieme verwennerij!
 
Hoop jullie snel een keer te zien in de salon!
 
Liefs Nathalie